Levering

Het menu is geïnspireerd door de wereldkeuken gecreëerd op basis van lokaal geteelde seizoensgroenten. De beschikbare gerechten worden telkens per seizoen aangepast.

Soep: geïnspireerd door de teelt van onze groenteboer

Maaltijd(salade): warm of koud – vlees of vis kan toegevoegd worden naar wens

  • Pasta met geroosterde seizoensgroenten en een kaasje van Zuivelboerderij Keymeulen (kan geserveerd worden met gehakballetjes)
  • Couscous met chermoula, geroosterde seizoensgroenten en feta (kan geserveerd worden met kip)
  • Rijst met wasabi-mayonaise en seizoensgroenten (kan geserveerd worden met gerookte zalm)

Broodmaaltijd: artisanale dikke bruine boterhammen of ciabatta

Doorheen het jaar:

  • eiersalade met seizoenskrokantjes
  • hummus

Lente:

  • Turkish delight met gestoofde ui, rozijnen en geitenkaas
  • Huisbereidekrokanteseldersla
  • Bahn mi: Vietnamees geïnspireerd broodje met dunne varkenssneden, radijsjes, wortel en komkommer

Zomer:

  • Griekse boterham met gegrilde aubergines met feta
  • roomkaas met gegrilde paprika en ovenham
  • broccoli-pijnboompittenspread

Herfst:

  • pompoen-paprikaspread
  • Marokkaanse wortelspread
  • makreel met rode biet, ui en mierikswortel

Winter:

  • pastinaakspread met spruitjes en zure room
  • champignonpaté
  • kipreepjes teriyaki met wortel en paksoi

Graag een offerte voor uw bedrijf?
Contacteer ons vrijblijvend.

Newsletter

Interesse